Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 – Győzelemmel zártuk az évet!

2018-05-05 Veszprém, Országos Kenguru Bajnokság, utolsó forduló

VUKE-Veszprém A – Újvárosi Szelek 52 – 31 (5-6, 22-8, büntetők: 5-4, 10-6, 10-7)

Pontsz.: Kassai Dávid 8, Kiss Fanni 6, Szalai Lili 6, Bödei Marcell 5, Tóth Csongor 2, Sarvajcz Dávid 2, Fatalin Enikő 1, Németh Mira 1

Újvárosi Szelek – Várpalotai Sárkányok 49-46 (6-10, 14-12, büntetők: 4-2, 14-8, 11-14)

Pontsz.: Németh Mira 15, Kassai Dávid 10, Bödei Marcell 7, Tóth Csongor 6, Fatalin Enikő 3, Hajdu Hugó 2, Szélpál Milán 2, Szalai Lili 2, Sarvajcz Dávid 2

Beszámoló

Győzelemmel fejeztünk be egy sikeres évet. 🙂

Kicsit hiányosan indultunk el Várpalotára az utolsó fordulóra. Bár tizenegyen voltunk, két kulcsszereplőnk hiányzott. Mint kiderült, a többiek átvették a terhet, nagyszerű mérkőzéssel zártunk.

Az első meccs az „ismeretlen” Veszprém ellen volt. Tiszta fiú csapat ők is, mint a Várpalota, így a lányaink kicsit meg voltak illetődve. Az első negyedben fiú ötösünk jobban kosárlabdázott az ellenfélnél, de számtalan, tényleg rengeteg helyzetet hagytunk ki, és csak 6-5-re vezettünk.

A második ötösük túl jó volt, főleg egy nagyon ügyes fiú vitte őket, és aztán a második félidőben nem játszottunk jól. Túl sok olyan hiba és figyelmetlenség volt, amikről már elvárjuk, hogy ne történjenek meg.

A második meccsünk a Várpalota ellen már a sokadik volt az idén. Ők egy egyre javuló csapat, és a mérkőzéseink egyre szorosabbak. Ezen a mérkőzésen fantasztikus volt a küzdelem, izgalmas meccs volt. A hibáinkat az első meccsről kijavítottuk, sokkal jobban kosárlabdáztunk. Sajnos eddigi pályafutásom alatt először tapasztalnom kellett, hogy egy játékvezető technikait ad egy 10 éves gyereknek azért, mert panaszkodik, hogy az ellenfél fogja a kezét. Ráadásul úgy, hogy ez az ötödik faultja lett. Eléggé gáz volt, hogy tisztán fejezzem ki magam.

A lényeg a lényeg: végül kiharcoltuk a győzelmet, és így jó befejezni a szezont! A jó időben a meccs után még fagyiztunk egyet, és jó hangulatban buszoztunk vissza Dunaújvárosba.

You must be logged in to post a comment Login