Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U18 – Győzelem a Fűzfő ellen

2018-03-03 Dunaújváros, Országos Junior Bajnokság

Dunaújvárosi Sárkányok U18 – Fűzfői AK 112-59 (24-15, 21-16, 28-12, 39-16)

Kezdők: Bak 37, Csépányi 25/9, Bozsik 12/6, Katona 17/3, Matucza 8. Cserék: Borbély, Karczub 3/3, Nagy 6, Pászti 2, Paulovics 2

Beszámoló:

Jól küzdő ellenfél ellen végig hajtottunk, kifárasztottuk őket, és végül nagy arányú győzelmet arattunk. Gratulálunk, de a keddi visszavágó idegenben nehezebb lesz, és a hétfői edzésen néhány dolgot át kell beszélnünk.

Az ellenfél első támadásából kosarat dobott, de ez után már nem vezetett többet a mérkőzésen. Az első negyedet zóna védekezéssel kezdtük, nem sikerült jól, hétfőn csiszolnunk kell rajta.

Emberfogásos védekezésünk jobb volt ezen a mérkőzésen, de még mindig visszatérő probléma, hogy „elfelejtünk” beszélni egymással, ketten segítünk be egyszerre, és a kosár a hátunk mögött üresen marad. A kommunikáción javítanunk kell!

Támadójátékunk gyakran szépre sikerült, Csépányi Zalán ezen a meccsen is átzsákolt egy ellenfelet, még fault is lett belőle, és több olyan támadásunk is volt, amikor szépen passzoltuk a labdát üres helyzetig.

Mindenki sokat játszhatott, de voltak azért szépséghibák is.

Alapvetően azt lehet mondani, hogy a gyorsabb iramunk, a hajtás nyerte meg a meccset. A mérkőzés második felében már a távoli dobásaink is elkezdtek beesni, és a végére örömjáték lett, jól éreztük magunkat a pályán.

You must be logged in to post a comment Login