Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 – rossz napunk volt

Országos Regionális bajnokság U12 3. forduló

Várpalotai Sárkányok – Dunaújvárosi Sárkányok 34 – 19 (6-6, 12-5, 9-0, 6-6, büntetők: 1-2)

Pontszerzők: Bíró-Juhász Marci: 10 pont, Köller Móni: 3 pont, Szoták Zoé: 2 pont, Szalai Lili: 2 pont, Magyaródi Milán: 1 pont, Nagy Robi: -, Soós Luca: -, Varjú Nika: -, Szabó Botond: -, Tóth Csongor: -, Bödei Marci: -,

Dunaújvárosi Sárkányok – Siófoki Kosársuli 27-60 (8-16, 4-6, 4-18, 11-17, büntetők: 0-3)

Pontszerzők: Bíró-Juhász Marci: 8 pont, Köller Móni: 6 pont, Szoták Zoé: 4 pont, Szalai Lili: 4 pont, Bödei Marci: 3, Nagy Robi: 2, Magyaródi Milán: -, pont, Soós Luca: -, Varjú Nika: -, Szabó Botond: -, Tóth Csongor: -,

 

Az előző fordulóban mutatott teljesítményünk alapján, tornagyőzelemre kiéhezve indultunk neki Siófoki fordulónknak. Mind a fiúk, mind a lányok azt hitték ez egy sima kettős győzelem lesz, és egy kicsit úgy érzem mintha lekezeltük volna ellenfelünket. Valószínűleg ez az én hibám is, mert túl nagy terhet raktam a csapatra, amit nem tudtak kezelni.

Nem igazán sikerült magunkat felpörgeti már a bemelegítésnél sem, így a mérkőzésen is csak kapkodást láttam. Akarat volt, de szerintem nagyon rágörcsöltünk mind a két mérkőzésre. Nem igazán volt meg az a játék, amit az előző fordulókban mutattunk. Igazából az sem nagyon tetszett, hogy a Várpalota edzője kihasználta azt, hogy mindenkinek szorosan kell fognia a saját emberét. Ez helyén is van, nincs ezzel probléma. Nekem edzőként személy szerint azzal volt gondom, hogy volt két ügyes játékosa akik fentről 1-1-et játszottak végig, a többi játékosát pedig leküldte a sarokba, hogy minél könnyebb dolga legyen a srácaiknak. Ezek miatt mi, a besegítéssel rendre le is maradtunk. De összeségében nem ezen ment el a meccs, valahogy ma nem akartuk úgy a győzelmet, mint ellenfelünk.

A Siófok ellen sikerült kicsit mind fejben, mind testben felpörögni. Megvoltak a helyzeteink is, az hogy kimaradt a ziccer.. hát ez egy ilyen nap volt. Ami nem túlságosan tetszett, és hangot is adtam neki a játékvezetőknél, hogy a Siófoknak a félidőben még egy faultja sem volt. Úgy gondolom ebben a bajnokságban nincsen egy olyan jó csapat sem, aki fault nélkül lehoz egy félidőt. Volt az ellenfélnek egy vitathatatlanul ügyes fiú játékosa, csak ezt felejtette el, hogy lányok ellen játszik. Könyöklés, lökdösődésben pedig nem volt hiány. Ez sem igazán foglalkoztatta a játékvezető párost. Nem ezen múlt, de igazán tehettek volna valamit ellene.

Jó lett volna egy győzelmet bezsebelni, de ez így sikerült. Ha a Várpalota ellen úgy játszunk mint a Siófok ellen, biztosak lehettünk volna a győzelmünkben. Lesz még forduló jövőre, addig pedig készülünk tovább.

 

Hajrá Sárkányok!

You must be logged in to post a comment Login