Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U18 – Gyenge!

2017-11-11, Budapest, Országos Junior Bajnokság

Újpest-MT C – Dunaújvárosi Sárkányok U18 98 – 91 (29-16, 24-22, 23-21, 22-32)

Kezdők: Cs. Zalán 39/6, B. Vilmos 22/6, M. Gyula 24/3, K. Gergő 2, N. Milán 4. Cserék: B. Attila, P. Alex

Beszámoló:

Két játékosunk is hiányzott a kezdő ötösünkből. Kristóf lázas, Máté lesérült. Ráadásul három cserejátékosunk is sérült vagy beteg volt. Nélkülük eleinte úgy tűnt, hogy nem hisznek a fiúk a győzelemben.

Az első pillanattól kezdve a kocogás, nem-akarás volt jellemző a játékunkra. Kihagyott helyzetek után ahelyett, hogy villámgyorsan igyekeztünk volna vissza védekezni,  felháborodtan jeleztük, hogy fault volt, magyarázkodtunk, vagy lehajtott fejjel sétáltunk vissza. Egyszerűen nem ismertem a csapatomra. Feladtuk, még mielőtt elkezdődött volna.

Már az első negyedben elment a két időkérésünk az ébresztésre. Nagy nehezen elkezdtünk játszani, de akkor az ellenfél előnyét már elengedtük 20 pont fölé.

Ahogy haladt a mérkőzés, úgy nőtt az agresszivitásunk, de 6 pontnál közelebb nem tudtunk kerülni.

Tény, hogy a játékunkban Bak Máténak kulcsszerepe van, de azért kaptunk ki, mert eleinte nem hajtottunk. Az újpesti gyerekek pedig lefutottak minket. Nagyon primadonna módon álltunk hozzá a mérkőzéshez, ilyen többet nem lehet.

Legközelebb nagyobb lendülettel, szorosabb védekezéssel, és követve a taktikai utasításokat fogunk játszani, és győzni fogunk.

You must be logged in to post a comment Login