Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U14, 2004-es fiúk: tornagyőzelem!

3. forduló – u14 (Csak pályán nyert forduló)

A harmadik fordulóban sem kellett utaznunk, hazai pályán mérkőzhettünk meg a hozzánk hasonló erőkből álló Tamási és egyesületünk u13-as csapatával.

Sárkányok u14 – Tamási Dámok

Ezen a meccsen hála a Krizsán Család eltolva indított pihenőjének, még tízen tudtunk kiállni. Az ellenfél nagyon hasonló képességű csapat, kifejezetten izgalmas meccsre számítottam. A mérkőzés végig csapongó volt, egyszer mi, egyszer ők vezettek. Rendszeresen próbáltuk a gyakorlott elemeket játszani, amik kampány szerűen bejöttek, majd utána ugyanígy szakajtószám rontottuk el őket.
A második félidőben végig a legjobbjaink voltak pályán, eldöntöttük, hogy nyerni akarunk. És annyira sikerült ebben a szellemben pályára menni, hogy rengeteg támadás azért lett sikertelen, mert hiányzott a türelem.
A végén győzelmet ünnepelhettünk, de ami ennél is fontosabb, hogy mindenki abban tette ehhez hozzá a magáét, amiben elvárom tőle.

Sárkányok U14 – Tamási Dámok 80 – 71

Pontszerzőink: Siba Donát 25 p., Krizsán Balázs 21 p., Szemenyei Levente 20 p., Csató Tamás 10 p., Kovács Máté 2 p., Mihalovics István 2 p.

Második meccsen már csak kilencen tudtunk pályára lépni, így itt eredménytől függetlenül 0-2-vel kaptunk ki. Sajnos ennek köszönhetően, vagy az első győzelem utáni jóllakottságnak, de nem volt meg az akarás a pályán. Sok gyenge védekezés, rengeteg értelmetlen rádobás jellemezte a játékunkat egész meccsen. Kevés lepattanó lett a miénk, és valahogy minden olyan puha lett.
Végül legyűrtük a teljesen elgyötört fiatalokat, de közel sem olyan elégedettségre okot adó játékkal, mint a Tamásit.

Sárkányok U14 – Sárkányok U13 69- 59

Pontszerzők: Siba Donát 23 p., Kovács Márk 11 p., Csató Tamás 11 p., Szemenyei Levente 11 p., Kun Pisti 3 p., Mihalovics Pisti 3., Kovács Máté 2 p., Szemenyei Peti 2p., Botykai Árpi 2 p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login