Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

NBII. férfi – sok a sérülés, közben tanulunk

Atomerűmű SE – Dunaújváros NB2
A Paks otthonában lépett parkettre egyre fogyatkozó csapatunk. Veszprémi Zsolt már a szezon első meccsén keresztszalag szakadást szenvedett, Drab Attila most vár az MRI-re és utoljára Bak Máté is kiesett bokasérülés miatt. Így már csak nyolcan mentünk csatába, a szezonban először teljes csapattal kiálló Paks ellen.
Az első negyedet gyáván kezdtük, sokáig nem tudtunk pontot sem szerezni. A korábbi paksi legendával, Jan Pavlikkal és NBI-es kerettagokkal felálló ellent egyszerűen túlzottan tiszteltük, és a kemény emberfogásukkal nehezen barátkoztunk meg.
A második negyedben zónára váltottak, ami határozottan jobban feküdt nekünk, és ha a hátsó befutásokból nem hagyjuk ki az üres ziccereket, akkor ezt a negyedet meg is nyerhettük volna.
Félidő után kemény emberfogással kerültünk szembe, és rengeteg eladott labda lett az eredménye. Megpróbáltunk 4 percet zónázni is, ezt egy sorozat üres dobással büntették meg. Ezt a negyedet veszítettük el a legcsúfosabban.
Az utolsó negyedben nehezen birkóztunk meg a feltolt 1:3:1-el, de a végére ha nehézkesen is, de feltörtük.
Atomerőmű SE – Dunaújváros NB2- 101 – 47 (21-8, 25-15, 33-11, 22-13)
Tímár Zoltán 15 p., Horváth Richárd 9 p., Bozsik Vilmos 7 p., Molnár Tamás 6 p., Molnár Péter 4p., Ármos Tamás 4p., Csépányi Zalán 2 p.
Molnár Tamás
Edző

You must be logged in to post a comment Login