Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U13 fiú – egy ide, egy oda

U13 Fiú, kunszentmiklósi torna

A szezonban először, egy hiányzót leszámítva teljes kerettel tudtunk harcba indulni. Ugyan 4-en kicsit fáradtabbak voltak az előző napi b33-as torna miatt, de mégis bizakodva vághattunk neki az újabb kihívásnak.
Első ellenfelünk a Vagány Nyulak csapata volt, akiktől egyszer már kikaptunk a szezonban, szerettünk volna nekik visszavágni. A másik pedig a Monor SE B csapata volt, akikről sok mindent nem tudtunk.

Sárkányok- Vagány Nyulak

Az ellenfelet az első negyedben jó védekezéssel és még jobb támadásokkal leptük meg. Sokáig vezettünk is, főleg Kovács Márk ragyogó helyzetkihasználásának köszönhetően. Aztán pár hiba és az előnyünk már oda is volt. 11-14
A második negyedben a második sorunk jött. Sokat vártam tőlük, és némi csalódásként ért, hogy mindenki alul teljesített a tőle elvárhatóhoz képest. Egy fiú lejátszott minket a pályáról. 6- 15
A második félidőben sok érdekes sajnos nem történt. Kicsit feladva, fáradtan játszottunk, az ellen pedig folyamatosan növelte a különbséget. 5- 15, 8- 9

Pontszerzők: Kovács Márk 12 p., Radics Levi 4 p., Szemenyei Levi 3 p., Csató Tomi 3 p., Siba Donát 2 p., Kovács Máté 2 p., Krizsán Balázs 2 p., Homolya Zoli 2 p.

Sárkányok- Vagány Nyulak 30- 53
Monor SE – B- Sárkányok
Erről a meccsről csak átfogóan írok. Ezeknél a gyerekeknél előrébb tartunk. Elvárható volt a győzelem. Voltak nagyon szép támadásaink, de sajnos ezen a meccsen is rengeteg hibát vétettünk. Rengeteg volt a kihagyott ziccer, a rossz indítás, és a gyenge védekezés is. Főleg egyéni teljesítményeknek köszönhetően nyertünk simán, az első meccsen látott jó összjátékok sajnos elmaradtak. A győzelmünk ettől függetlenül megérdemelt volt.

Monor SE B – Sárkányok 45- 60

Pontszerzők: Morva Bence 12 p., Homolya Zoli 10 p., Csató Tomi 9 p., Kovács Márk 9 p., Siba Donát 6 p., Szemenyei Levi 6 p., Krizsán Balázs 4 p., Kovács Máté 2 p., Radics levi 2p.

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login