Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

NB2 – szintkülönbség

2017-03-19 Dunaújváros

Országos Férfi NB2

Dunaújváros – PTE -PEAC 49- 128
Pontszerzők: Czégány Cs. 10 p., Tímár Z. 10 p., Ármos T. 8 p., Molnár P. 6 p., Molnár T. 6 p., Boda G. 5 p., Vígh Z. 4 p.,

A tegnapi meccsről egy régi vicc jutott az eszembe, miszerint: Mit kell adni a hasmenéses vízilónak? Utat. Számunkra ez a víziló volt a Pécs, akinek utat kellett adni. Egy olyan csapat, aki erősebb és gyorsabb volt, mi vért izzadtunk minden megszerzett pontért, Ők pedig nemes egyszerűséggel átgázoltak rajtunk.
Sajnos két meghatározó játékosunk sem tudott pályára lépni, de az Ő jelenlétük is csak az eredmény kozmetikázásában segített volna.
Heten küzdöttük végig a mérkőzést, mindenki ment becsülettel kifulladásig, senkire nem mondhatok egy rossz szót.

Első félidő:
Borzasztó kezdést produkáltunk, utána sikerült némileg összekapni magunkat, de már az első negyed megmutatta, hogy mi vár ránk. Támadásban nagyon ritkán sikerült bármit megcsinálni, olyan nyomás volt a labdáson. Pontjainkat egyéni alakítások után szereztük.
A második negyedben semmi sem változott. A Pécs keresztül rohant rajtunk, mi pedig csak küzdöttünk és küzdöttünk.

Második félidő:
A félidőben sikerült leülnünk, így a harmadik negyedben kaptuk a legnagyobb pofont. Fáradtunk is már, egymás után adtuk el a labdákat, amiből rengeteg kosarat kaptunk.
A negyedik negyedben minden mindegy alapon mentünk előre, talán a pécsiek sem törték annyira magukat, így sikerült 20 pontot dobnunk.

Számunkra ez a találkozó arra tökéletes volt, hogy felmérjük, mi legyen a hosszú távú célunk, hová is kellene az évek alatt eljutnunk. Valamint egy igazi erőnléti edzés is volt, mert azért is keményen kellett küzdeni, hogy a labdát felhozzuk. Gratulálunk a Pécsnek, nekünk egyelőre sajnos, nem ők az ellenfelek.

A Szurkolóinknak pedig hálás köszönet, hogy a meccsen kint voltak, és a különbség ellenére is tudtak Minket buzdítani!

Molnár Tamás
edző

You must be logged in to post a comment Login