Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

NB2 – Nagyon kikaptunk

Pécs – Újváros

Borzasztó nehéz meccsen vagyunk túl a PTE- PEAC csapata ellen. Ahogy szokták mondani, ez egy másik kávéház volt. Az ellen vélhetően jól megállná a helyét az NB1/B bajnokságban is. Jól képzett, atletikus, gyors játékosokból állnak, így az első pillanattól kezdve teljes erőnkből kellett harcolnunk még a levegőért is.

Egyik centerünk nem állt rendelkezésre, és egyéb problémák is hátráltattak, mégis azt kell mondanom, hogy az elmúlt mérközések közül itt sikerült a legjobban összeállnunk. Sikerült igen jól védekezni, és támadásban is voltak jó periódusok. És természetesen voltak nagyon rosszak is. Nagyon sok leindításos kosarat kaptunk, és nekünk pedig minden labdafelhozatalért meg kellett keményen izzadnunk.

Tímár Zoli kényszerpihenője miatt volt emberünk statisztikát írni, ami igen sok tanulsággal szolgál. Rámutat olyan hibákra, amikről nem tudtunk eddig, maximum sejtettünk. Így az edzések menete ezen hibák javítását fogja a következő két hétben szolgálni.

A vereség nagyon komoly, de szemben a Marcaliban elszenvedettel, most nem tudtam sem csalódott lenni, sem dühös. Nagyon kemény mérkőzésen nyert a tőlünk jobb ellenfél, és úgy éreztem, hogy mindenki odatette magát az első perctől kezdve.

A negyedek konstansan ugyanazt a fölényt mutatták, az eredményben és a statisztikai lapon is.

 

PTE- PEAC – Dunaújváros NB2 126 – 49

Pontszerzők: Tóth Krisztián 19 p., Drab Attila 9 p., Veszprémi Zsolt 8 p., Ármos Tamás 8 p., Vígh Zoltán 2 p., Molnár Péter 2 p., Molnár Tamás 1 p.

 

Molnár Tamás

edző

You must be logged in to post a comment Login