Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U12 fiú – remek utolsó forduló

2016-04-17 Székesfehérvár, Országos Gyermek Bajnokság

DKKA Bikák – Dunaújvárosi Sárkányok 53-22 (10-4, 7-8, büntetők: 1-4, 15-4, 20-2)

Csapat: Csató Tamás 9, Siba Donát 4, Kovács Máté 3, Morva Bence 2, Krizsán Balázs 2, Szemenyei Péter 1, Horváth Márton 1, Homolya Zoltán, Kovács Márk, Kun István, Mihálovics István, Radics Levente

3. helyért:

Dunaújvárosi Sárkányok – Fűzfői AK 47-29 (14-4, 12-6, büntetők: 1-2, 10-5, 10-12)

Csapat: Kovács Márk 13, Kovács Máté 10, Homolya Zoltán 8, Csató Tamás 6, Siba Donát 4, Morva Bence 2, Radics Levente 2, Krizsán Balázs 2, Szemenyei Péter, Horváth Márton, Mihálovics István, Kun István

csapat1

Beszámoló:

Véget ért a bajnokság. 🙂 Szerencsére komoly sérülés nélkül, itt ott nagy pofonnal, de jó hangulatban, és nagy sikerrel a hátunk mögött zártuk a szezont.

A tegnapi meccsekről:
A fehérvári fiúk ellen nagyon jól kezdtünk. Zoli és Tamás ötöse is nagyon jól kezdett. A félidő még szoros volt, én mindenkit megdicsértem :), és utána a második félidőben nem sikerült még egy jó félidőt összehozzni.
Azt hiszem, hogy mindenki láthatta a passz játékunk fejlődését, és ahogy fáradtak és az leépült, úgy kezdtünk a másik csapattól lemaradni. Van ilyen, de így nem bánt a vereség.

Fűzfő ellen komoly célokkal mentünk fel. Sajnos nem a legerősebb csapatukkal jöttek, nem tudtunk úgy visszavágni, mint ahogy szerettem volna. Kitűztem számukra extra célokat, amivel sikerült felkorbácsolni a küzdőszellemüket. Nagyon jól játszottak, és ha nem lett volna a 13-as játékos, valamint a bravúrkosarai, akkor hatalmas különbség is kialakulhatott volna. De ahogy Balázs védekezett rajta, azt mindenképp ki kell emelni. Bárcsak azt az akaratot tudnám nála stabilizálni. Ezen kívül mindenki megérdemli a dicséretet, hisz azt kértem, hogy érezzük jól az utolsó bajnoki meccsen magunkat, és játsszunk jól. Ez pedig tökéletesen sikerült.

csapat2

You must be logged in to post a comment Login