Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U11 – Két győzelem Székesfehérváron

Országos Kenguru Bajnokság – Regionális alapszakasz, 1. forduló
2015-10-18, Székesfehérvár

Röviden:

1. meccs: Apró Sárkányok – DKKA Kacsák 29-26 (4-6, 8-8, büntetők: 4-2, 7-7, 6-3)

Pontszerzők: Csernák Ádám 12, Szűcs Zétény 8, Főfai-Kovács Kristóf 7, Magyaródi Milán 1, Varga Vivien 1

Döntő: Apró Sárkányok – DKKA Nyuszik 54-28 (6-8, 12-2, büntetők: 5-3, 8-5, 23-10)

Pontszerzők: Főfai-Kovács Kristóf 15, Szűcs Zétény 14, Csernák Ádám 13, Szűcs Ábel 5, Csikós Napsugár 3, Bödei Marcell 2, Biró-Juhász Marcell 1, Spiridonidis-Szóládi Dominik Aaron 1

Bővebben:

Fantasztikusan kezdett vasárnap Kenguru csapatunk, az „Apró Sárkányok”. 🙂

Életük első „igazi” mérkőzését játszották a gyerekek úgy, hogy többségük alig egy hónapja kezdte el pattogtatni a labdát. Így nagy volt az izgalom a mérkőzés előtt, és utasításként is csak annyit kaptak, hogy érezzék jól magukat a pályán, és küzdjenek a labdáért.

Küzdelemből nem is volt hiány. Bár az első kosarunkra 5 percet kellett várni, sok-sok kihagyott helyzet után, a gyerekek nagyon hajtottak, óriási beleadással játszottak, mindent úgy próbáltak megvalósítani, ahogy azt eddig gyakoroltuk. Tényleg élmény volt őket nézni.

Az első mérkőzés nagyon szoros volt, 1 perccel a vége előtt még egál volt, 25-25, Szűcs Zétény ziccerével megszereztük a vezetést, és nagy izgalmak közepette, sikerült is kihúzni a végéig. 1-2-3 SÁRKÁNYOK!!!

A második mérkőzés a torna döntője is volt egyben, a mi gyerekeink már magabiztosabban, kevesebb hibával játszottak, s egy kicsit még nehézkes első negyed után végül 54 pontot dobtunk!

Mindenki fantasztikusan játszott, a legkisebbek is nagyon kemények voltak, második ötösünk védekezése annyira jó volt, hogy az ellenfél sokszor be sem tudta dobni a labdát. Gratulálok mindenkinek!

You must be logged in to post a comment Login