Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület

U16 – Megint az első negyed…

PM U16 Bajnokság, alsóházi rájátszás

2015-04-17, Tatabánya

Tatabánya – Dunaújváros 66-53 (21-7, 15-11, 16-17, 14-18)

Pontsz.: Matucza 21, Varga 14, Petrin 13, Csépányi 5

Beszámoló:

Reménykedve indultunk neki Tatabánya elleni mérkőzésünknek a Pest Megyei Kadett Bajnokság rájátszásában. Ellenfelünk eredményeiből kiindulva tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen minden esélyünk megvan arra, hogy győztesként utazzunk vissza haza Dunaújvárosba.

Sajnos ezen a mérkőzésen is előjött a fiúkban a mérkőzés elején a fegyelmezetlenség, az önfejűség, és végülis egy negyedet elpocsékoltunk, mielőtt elkezdték követni a meccs elején megbeszélt stratégiánkat.

Ezt kombinálva azzal, hogy rengeteg ziccerhelyzetet kihagytunk, nem tudtuk visszahozni már a meccset. Bár a negyedik negyed közepén csak 12 pontos előnye maradt az ellenfélnek, nem sikerült ennél közelebb jutni, és végülis megérdemelten kaptunk ki.

Dicséretet érdemelnek a játékosaink azért, mert nem adták fel, küzdtünk végig, és majdnem sikerült. Ha a szombati visszavágón nem ásunk magunk alá megint egy ekkora gödröt a meccs elején, hanem az első pillanattól kezdve követjük az edzők utasításait, valószínűleg minden esélyünk megvan arra, hogy legalább ugyanennyivel győzzünk hazai pályán, mint amennyivel idegenben kikaptunk.

You must be logged in to post a comment Login